Studio CorAd
Cursus Massage voor beginners

In deze cursus leert u hoe u uw partner of een goede vriend of vriendin/ familielid een fijne massage kunt geven.  U leert uiteraard niet hoe u een professioneel masseur wordt, maar met de technieken die u leert kunt u al snel iemand een fijne massage geven die wat langer duurt dan de 5 tot 10 minuten die de meesten elkaar geven.

Naast technieken wordt er ook gewerkt met verschillende soorten massageolieen en leert u zelfs hoe u zelf massageolie kunt bereiden. Zo leert u onder andere hoe u uw partner kunt verwennen met een overheerlijke chocolademassage/

 

Een echte aanrader. Ook leuk om samen met je parter te volgen, of met je beste  vriendin!

Massage voor beginners

KOSTEN

De cursus massage voor beginners
wordt gegeven bij La Negra Tomasa op de Bussumerstraat 24a.

Kosten: 120 euro voor 4 lessen.

Een priveles voor 2 personen kost
125 euro voor 2,5 uur. Zo leer je elkaar een uitgebreide massage en vooral heerlijke pijnloze massage te geven.

Leuk voor stellen!

Cursusdata:

Elke woensdagavond vanaf  woensdag 29 september.

Tijden: 20.45-22.00 uur

Uiteraard is het mogelijk op andere dagen privésessies
af te spreken.

Bij voldoende aanmeldingen kan ook de 4/wekelijkste cursus  op een adere datum worden besproken.

Deze cursussen zijn ook  op lokatie te boeken of als eenmailge gastles op lokatie of bij La Negra Tomasa

Elke les  wordt er om beurten gemasseerd.  Dit is erg belangrijk want zo voelt u ook hoe  de technieken aanvoelen . Zo weet u namelijk ook of een techniek pijnlijk kan zijn als u hem te hard toepas, of juist fijn is als u wat subtieler bent. Maar ook dat te zacht aan kan voelen als ´geaai´.

Het zijn vier lessen van een uur. U krijgt technieken te leren, die zorgen dat een massage prettig aanvoelt. U leert massageolie maken, zoals een heerlijke chocolademassageolie. En u leert ook hoe u hete stenen kunt gebruiken om de massage  nog bijzonderder te maken.

Hoe zien de lessen eruit?

VOOR WIE?

 

Deze cursus is voor iedereen die het leuk vindt om zijn  partner of een goede vriend-vriendin eens lekker te verwennen met een massage. De cursus is juist voor iedereen die iets te vaak ´au´hoort, tijdens een massage. Of die na vijf of tien minuten echt niet meer weet wat nog te doen. Maar deze cursus is ook erg leuk om samen te doen. Als je waar voor je geld wilt, dan volg je deze cursus uiteraard met je partner. Maar het is uiteraard ook erg gezellig om  samen met een vriend of vriendin te komen.